Forfattere

Våre forfattere har svært ulik bakgrunn, både som norgesmestere, entusiaster, fagpersonale og dagdrømmere.

Øistein Martinsen

Sykkelentusiast og ingeniør


Øistein har lang erfaring som terrengsyklist og trener ca 7-10 timer i uken. Han deltar aktivt i masterritt og turritt som blant annet Ultrabirken. Ved siden av å sykle er han svært interessert i sykkelutstyr og har mer enn 10 års erfaring som hjulbygger.

Per M. Ellingsen

Proffsyklist og skipsfører


Per Morten er triatlonutøver og har flere pallplasser. I 2015 fikk han blant annet en 3. plass i VM for Ironman i Hawaii, samt norsk løyperekord.
Sverre Engelstad

Sykkelentusiast og prosjekteringsleder


Sverre Engelstad er en ivrig syklist som har vært aktiv innenfor sykkel i mange år. Han ser på seg selv som en terrengsyklist, men sykler også landevei.
Lars Granberg 

Proffsyklist og team- og sponsoransvarlig


Lars Granberg er terrengsyklist for Birk Sport Racing og sykler hovedsakelig maraton (XCM). Han innehar de beste norske resultatene i VM, verdenscup og de største etapperittene. I tillegg har han også flere medaljer i NM.


Ingrid S. Jacobsen

Proffsyklist og kursholder


Ingrid er terrengsyklist, og sjonglerer mellom maraton, rundbane og sprint. Hun utmerker seg best innenfor sprint hvor hun blant annet har VM -sølv og bronse fra 2014 og 2015. Ved siden av å sykle er Ingrid lærestudent og holder kurs for Norges Cykleforbund.

Øyvind Bjerkseth

Proffsyklist og regnskapsfører


Øyvind har fire års jobberfaring fra sykkelbutikk, og sykler i all hovedsak terreng maraton, men deltar også på blant annet XTERRA-thriathlon. Ved siden av å sykle er han utdannet økonom og jobber til daglig som regnskapsfører.

Marius G. Andresen

Proffsyklist og sykkelmekaniker


Marius var tidligere terrengsyklist for Birk Sport racing og har drevet med sykkel i over elleve år. Han satser i all hovedsak på rundbanesykling, men vil også i tiden fremover fokusere mer på maraton. Ved siden av sykkel jobber han til dagelig som sykkelmekaniker.

Greg Saw

Proffsyklist og sykkeltrener


Greg Saw var tidligere terrengsyklist for Birk Sport racing. Som proffsyklist har han vunnet en rekke ritt som blant annet Norges Cupen både innenfor landevei og maraton tre ganger. I tillegg fikk han også førsteplass i Glacier 360 i 2016.Kari Flottorp Lingsom

Profesjonell triatlonutøver og trener


Kari sykler for Team Superba Krill, og saster i all hovedsak på triatlon. I 2016 vant hun Norseman, og har mange medaljer i eliteklassen i NM både i triatlon og svømming.Hans C. Tungesvik

Proffsyklist og maskiningeniør


Hans Christian sykler for Team Suberba Krill, og satser i all hovedsak på triatlon og langdistanse. I 2016 fikk han verdensmestertittel i VM IRONMAN på Hawaii i aldersgruppen 18-24 år.Odd E. Hansen Berg

Proffsyklist og deltidsansatt i sykkelbutikk


Odd Erlend sykler for Birk Sport Racing og er terrengsyklist. Han satser hovedsakelig på maraton, men sykler også NC i både rundbane og landevei. Ved siden av å være syklist jobber han deltid i sykkelbutikk.

Audun Øverbye Hanssen

Sykkeltrener og institusjonskokk


Audun Øverbye Hansen var tidligere terrengsyklist for Birk Sport racing, og sykler både rundbane og maraton. I 2015 vant han NorgesCupen i rundbane, og har siden da vært i norgestoppen i rundbane.Anita Yvonne Stenberg

Profesjonell banerytter


Anita er fulltids banesyklist, og satser i all hovedsak på den olympiske disiplinen omnium. Hun er en fast del av landslaget, og foreløpig er hun den eneste norske banerytteren som sykler verdenscup og VM. Hun har 45 NM gull fra banen og er 5 ganger Nordisk mester.

Monica Larsen Sugar

Sykkelentusiast og teamleder


Monica er en super mosjonist som hovedsakelig driver med triatlon. I 2017 vant hun NM i triatlon sprint i hennes aldersgruppe (K25-29). For Monica er idrettsglede og det å utvide komfortsonen en viktig del av hverdagen.


Julie Andresen

Proffsyklist og student


Julie Andresen sykler i hovedsak triatlon og er en svært erfaren rytter innenfor dette området. Hun deltar aktivt i sykkelritt og har blant annet en 1. plass i AXTRI og en 2. plass i SWISSMAN.
Ken L. Eikeland

Proffsyklist og brannmann


Ken Levi Eikeland har syklet for et av de fem norske Continentallagene i Norge. Ved siden av å sykle driver han egen bedrift og er aldri redd for å ta i et tak. Mottoet hans er «Bedre å dø i front, enn å overleve bak som en taper».Gina Johansen

Eventyrer og foredragsholder


Gina er en eventyrer fra Sverige som liker utfordringer. Etter å ha jobbet mange år profesjonelt med galopphester i Sydney, syklet hun 270 mil langs østkysten fra Sydney- Cairns og har siden krysset Bajkalsjøen på 70 mil i Sibir alene på 14 dager, vandret Norge pa langs og tilbrakt to måneder alene på fjellet fra Nordkapp til Jäckvik i Sverige. Idag bor Gina i Norges nordligste by Honningsvåg.

Thomas E. Lone

Eventyrer


Thomas er en norsk eventyrer og fjellklatrer som i mai 2019 besteg toppen av Mount Everest. Senere samme år skrev han norsk klatrehistorie da han besteg det høyeste fjellet på Antarktis og dermed ble tidenes yngste Nordmann fullførte The Seven Summits. I Juli 2020 syklet han Norge på langs som en treningstur mot hans neste store mål - Nordpolen i 2022.