Sykkeltur i Norge
Sykkeltur opplevelse med en elsykkel. Utnytt muligheten idag!
20. September 2021
Ny sykkelbok: «35 sykkelturer i verden beste skiterreng»
5. August 2022

Elsykkel kan erstattes med familiebilen

elsykkel erstatter familiebilen

Elsykkel er tidens mest kreative og fantastiske oppfinnelse! Det er absolutt lav-budsjett og et helt genialt fremkomstmiddel for hele familien.  Oppdag de forskjellige typene og hva du bør være oppmerksom på før du erstatter den med familiebilen. Ikke glem at det finnes en elsykkel for alle, uansett hva slags type sykkel du skulle ønske. 85

Elsykkelen kan erstatte mange av de små, korte turene som man kan bruke bilen til. Mangler du melk? Brød? Skal du en tur til tannlegen eller legen? Skal du handle klær? Eller bare ta en kopp kaffe med noen venner? Hopp opp på elsykkelen0!

Elsykkel er miljøvennlig, har ingen faste månedlige utgifter og man slipper både kø og parkeringstrøbbel. I byene er det fantastisk. Mens lengre utpå landet kan man bare cruise av sted til sine gjøremål.

Elsykkel kommer i mange forskjellige størrelser, typer og prisklasser. De har både forskjellig rekkevidde og hastighet, alt etter ditt behov.

Bortsett i fra at det er billig i drift, slipper man mye vedlikehold. Det er fort gjort å sjekke dekk-trykket en gang iblant, og gi kjeden litt olje. Ikke trenger man å bekymre seg for bulker heller!

Selvfølgelig kan ikke en elsykkel alt. Alle elsykler har litt forskjellige oppsett, men de fleste vil tilby tilsvarende som lav, middels og høy hjelpemodus. Disse tilsvarer vanligvis at motoren matcher muskelkraften, gir halvannen ganger kraften din eller dobler kraften. Store innkjøp, langdistanse eller å ta med hele familien på tur, kan være vanskelig. Det er heller ikke alltid så gøy hvis regnet høljer ned, eller gradestokken ligger langt nede på minus-siden. Men i det hele og store bildet, er elsykkel en god investering.

Jeg har ennå ikke hørt om noen som har angret og ikke fått brukt elsykkelen. En ekstra bonus er jo frisk luft og litt gratis mosjon – uten at man trenger å komme svett frem!

 

 

Kommentarer

kommentarer