Personvernerklæring og cookies

Denne Personvernerklæringen gjelder for Sykkelblogg.no. Sykkelblogg eies og driftes av Birk Sport, Norgård Sport AS, som er ansvarlig for behandling av personopplysninger du sender eller gir oss. Når det i denne erklæring står “vi” eller “våre tjenester” er dette en henvisning til Sykkelblogg.

Opplysninger om deg samles inn når du kommenterer på siden, eller, etter godkjent avtale, besøker Sykkelblogg.

Bruk av informasjonskapsler

Vi benytter informasjonskapsler, ”cookies”, som er tekstfiler som Sykkelblogg lagrer på din datamaskin. Dette gir oss ikke-identifiserbar informasjon som hjelper oss å optimalisere og videreutvikle Sykkelblogg. Informasjonen vi samler forteller oss om hvilken nettleser du bruker, samt operativsystem, skjermstørrelse, enhet og besøkets varighet. Denne informasjonen lagres hos vår tredjepart Google Analytics.

Google Analytics gir oss statistikk og analyser av våre tjenester. Verktøyet gjør at vi kan gjenkjenne din nettleser over tid og dermed vite om du har besøkt Sykkelblogg tidligere og hvor ofte. Dette gir oss mulighet til å ha oversikt over hvor mange unike brukere vi har og hvordan disse bruker våre tjenester. Informasjonen vi har samlet og analysert bruker vi til å utvikle og forbedre tjenestene våre.

Informasjonen benyttes kun for intern gjennomgang i forbindelse med optimalisering av nettstedet, og den deles ikke med utenforstående.

Tredjeparts nettsteder

Personvernerklæringen gjelder ikke tredjeparters nettsteder, og Sykkelblogg tar ikke ansvar for behandlingen av personopplysninger på disse nettstedene.

Deling av informasjon på sosiale medier

Du kan dele informasjon fra Sykkelblogg på sosiale medier, for eksempel Facebook, LinkedIn og Twitter. Dersom du velger å dele informasjon på denne måten, så vil nettleseren din overføre data og personopplysninger om deg til det sosiale mediet. Det samme kan også skje når du besøker våre sider samtidig som du er innlogget i et sosialt medie.

Sykkelblogg har ingen kontroll med eller ansvar for hvordan sosiale medier bruker personopplysninger de samler inn. Vi henviser derfor til de vilkårene og betingelsene som gjelder for det aktuelle sosiale mediet.

Dine rettigheter

Etter personopplysningslovens regler har du rett til innsyn i egne personopplysninger. Dersom opplysningene vi har om deg er feil, kan du kreve å få opplysningene rettet, supplert eller slettet. Har du spørsmål vedrørende behandling av personopplysninger så vær vennlig å ta kontakt med Sykkelblogg.