Banesykkel – Enkle tips for riktig vedlikehold
13. November 2020
Sykkelritt – Forberedelser de siste fem dagene
8. January 2021

Birk Pilot – Seleshorts og trøye med optimal passform

Hvis du er en av de som trener på sykkelen og ikke bare bruker den til transport, kan det være lurt å investere i noe godt sykkeltøy. Litt padding på de rette stedene og tøy som tåler litt svette. Og det beste, det trenger ikke koste skjorta

Birk Pilot Seleshorts

Birk Pilot er en sykkelshorts i pustende Coolmax med ny og forbedret passform. Shortsen har seler i luftig mesh-materiale og høykvalitets antibakteriell high density padding for maksimal komfort. Ekstra bredt elastisk bånd nederst på beina gjør at shortsen holder seg på plass uten at det strammer for mye. Klassisk design med slitesterke silikonlogoer.

Dette er den teknisk beskrivende teksten. For å beskrive den på den enkle måten, er dette en veldig bra shorts med rå passform. Shortsen er veldig behagelig å ha på seg og er tight der den skal være det. I tillegg har den en god padding som selv om det virker tjukk er behagelig på de lange turene.

For de som skulle være i tvil var denne shortsen en del av oppakningen på fra Oslo til Paris i fjor, så her ble den testet til det fulle. Med tanke på på at vi hadde opp til 11 timers etapper, så var dette en kvalitetskontroll. Shortser av denne form og kvalitet pleier å ligge i et høyere prisleie.

Birk Pilot - Sykkelshorts og trøye med optimal passform Birk Pilot - Sykkelshorts og trøye med optimal passform

Seleshorts HER

Birk Pilot Trøye

Birk Pilot Trøye er en trøye i samme materiale som buksen, coolmax. Den er pustende og har en bra passform. Ikke den super trange racingformen, men trang nok form til at den passer de fleste. På ryggen har den 3 standard store lommer, hvor den ene har en liten lomme med glidelås på utsiden. Veldig kjekt hvis du har med en nøkkel eller noe lignende som kan være kjedelig å miste på turen. I bunnen av drakta er det en silikonstripe som hindrer trøya å gli opp.

Drakta kommer i et veldig bredt sortiment av farger, og i år også i noen klassiske farger. Det som er kult er at de har diskré med reklame og veldig stilrene.

Birk Pilot - Sykkelshorts og trøye med optimal passform Birk Pilot - Sykkelshorts og trøye med optimal passform

Blå/grønn HER                                                                                                                                    Navy Blue HER

Oppsummering

Jeg har brukt denne serien i flere år, og har alltid vært fornøyd med produktene. Selv om de har vært bra hele tiden, så skal jeg være enig i at nå er de blitt veldig bra. Jeg tror også du skal lete lenge etter bedre valuta for pengene enn det du får her. Så kjøp et sett som matcher sykkel kanskje, det er litt stilig :-)

Kommentarer

kommentarer