Trening med barn – Slik får jeg tid til å trene
15. November 2018
Team Rynkeby sykler for veldedighet – Del 1
30. November 2018

Trening på ferie – Smarte regler for å komme i mål med treningen

Trening på ferie med familien er ikke noe problem, det gjelder bare å følge noen enkle regler. Nedenfor har jeg laget en liste med regler som du bør følge dersom du har planer om å reise på ferie med familien i romjulen , og samtidig ønsker å komme i mål med treningen.

Tren om morgenen – Det går fint an å trene to-tre timer før 10.00 om det trengs. Da er du ferdig trent og klar både mentalt og fysisk (etter frokost nummer to) til å være sammen med familien.

Hold avtaler – Er planen å sykle i tre timer, så hold deg til tre timer. Familien må kunne stole på at du er tilbake og ferdige med treningen til avtalt tid, slik at dere får gjort andre ting sammen. Blir du for sen, gi beskjed før du er for sen. Forsinkelser over et kvarter unngås, med unntak av tekniske eller fysiske uhell på veien. Gi da beskjed i god tid.

Tren rundt eller etter barnas leggetid – Det går fint an å trene noen timer fra 18.00-20.00 mens den andre legger barn. Dere har kanskje spist middag tidlig, eller så lager dere et noe senere måltid for de voksne når treningen er ferdig. En annen mulighet for den som har trent sent er å spise rester. Ingen sure miner, du er uansett glad for å få trene.

Vær fleksibel – Planlegg dagene på ferie. Gi beskjed om hva som ønskes gjennomført av trening, og legg det inn i planen. Det løser seg alltid.

God ferie! Hva er dine beste regler for trening på ferie.

Trening på ferie - Smarte regler for å komme i mål med treningen   Trening på ferie - Smarte regler for å komme i mål med treningen

Foto: Kari Lingsom

Kommentarer

kommentarer