Forfattere

Våre forfattere har svært ulik bakgrunn, både som norgesmestere, entusiaster, fagpersonale og dagdrømmere.

Øistein Martinsen

Sykkelentusiast og ingeniør


Øistein har lang erfaring som terrengsyklist og trener ca 7-10 timer i uken. Han deltar også aktivt i masterritt og turritt som blant annet Ultrabirken. Ved siden av å sykle er han svært interessert i sykkelutstyr og har mer enn 10 års erfaring som hjulbygger.

Per M. Ellingsen

Proffsyklist og skipsfører


Per Morten er triatlonutøver og er med i Pure Science Fuji. Han har flere pallplasser og i 2015 fikk han blant annet en 3. plass i VM for Ironman i Hawaii, samt norsk løyperekord.Sverre Engelstad

Sykkelentusiast og prosjekteringsleder


Sverre Engelstad på 46 år er en ivrig syklist som har vært aktiv innenfor sykkelsporten i mange år. Han definerer seg selv som en terrengsyklist, men sykler også landevei.Lars Granberg

Proffsyklist


Lars Granberg er terrengsyklist for Birk Sport Racing og sykler i hovedsak maraton (XCM). Han innehar de beste norske resultatene i VM, verdenscup og de største etapperittene. I tillegg har han også flere medaljer i NM.


Ingrid S. Jacobsen

Proffsyklist og kursholder


Ved siden av å sykle er Ingrid lærestudent og holder kurs for Norges Cykleforbund. Hun sykler i all hovedsak terreng, og sjonglerer mellom maraton, rundbane og sprint. Hun utmerker seg best innenfor sprint hvor hun blant annet har VM -sølv og bronse fra 2014 og 2015.

Øyvind Bjerkseth

Proffsyklist og regnskapsfører


Øyvind er 28 år og har fire års jobberfaring fra sykkelbutikk. Han sykler i all hovedsak terreng maraton, men deltar også blant annet på XTERRA-thriathlon. Ved siden av å sykle er han utdannet økonom og jobber til daglig som regnskapsfører.


Marius G. Andresen

Proffsyklist og sykkelmekaniker


Marius er 20 år gammel og har drevet med sykkel i over elleve år. I all hovedsak satser han på rundbanesykling, men vil også i tiden fremover fokusere mer på maraton. Ved siden av sykkel jobber han til dagelig som sykkelmekaniker.


Monica Larsen Sugar

Sykkelentusiast og teamleder


Monica er en super mosjonist som hovedsakelig driver med triatlon. I 2017 vant hun NM i triatlon sprint i hennes aldersgruppe (K25-29). For Monica er idrettsglede og det å utvide komfortsonen en viktig del av hverdagen.


Hans C. Tungesvik

Proffsyklist og maskiningeniør


Hans Christian er 25 år og satser i all hovedsak på triatlon og langdistanse. I 2016 fikk han verdensmestertittel i VM IRONMAN på Hawaii i aldersgruppen 18-24 år, og som norsk triatlet har han nok en drøm om å komme først til Gaustadtoppen i Norseman Xtreme Triathlon.

Greg Saw

Proffsyklist og sykkeltrener


Greg Saw er fra Cairns i Australia og har som proffsyklist vunnet en rekke ritt. Han har blant annet tre ganger vunnet Norges Cupen både innenfor landevei og maraton, tillegg til at han fikk førsteplass i Glacier 360 i 2016.Ken L. Eikeland

Proffsyklist og brannmann


Ken Levi Eikeland sykler for et av de fem norske Continentallagene i Norge og er en del av Team Fixit. Ved siden av å sykle driver han egen bedrift og er aldri redd for å ta i et tak. Mottoet hans er «Bedre å dø i front, enn å overleve bak som en taper».


Julie Andresen

Proffsyklist og student


Julie Andresen sykler i hovedsak triatlon og er en svært erfaren rytter innenfor dette området. Hun deltar aktivt i sykkelritt og har blant annet en 1. plass i AXTRI og en 2. plass i SWISSMAN.Anita Yvonne Stenberg

Profesjonell banerytter


Anita er 25 år og bosatt i København hvor hun er fulltids banesyklist. Ved siden av å sykle er hun også utdannet som ernæringsfysiolog. Anita satser i all hovedsak på den olympiske disiplinen omnium og er en fast del av landslaget. Foreløpig er hun den eneste norske banerytteren som sykler verdenscup og VM. Hun har 45 NM gull fra banen og er 5 ganger Nordisk mester.