Triatlon – Legg grunnlaget inne i vinter
23. October 2019
Kabelkjerv på sykkelstyret – Tips til opprydding av hendler og kabler
24. November 2019

Øyvind Vold med ny bok om sykling i Birkland!

Øyer Turskiløyper og sykkelentusiast Øyvind Wold har nettopp kommet ut med en oppfølger til skibok-suksessen fra 2018, denne gangen om sykkelturer i det samme området. Tittelen er «35 sykkelturer i verdens beste skiterreng – Hafjell – Øyerfjellet – Nordseter – Sjusjøen».

Boka presenterer varierte sykkelmuligheter i fjellet, fra Ringebu-grensa i nord til Ringsaker og Brøttum i sør

-Fjellene øst og nord for Lillehammer er mest kjent for skiløypene sine. Tanken bak denne boka er å vise at sykkelmulighetene også er blant de beste i landet. Vi tror syklister på alle nivåer skal finne turforslag i denne boka å glede seg til, sier Øyvind Wold.
-Jeg synes stisykkelmulighetene er blant de beste man finner, så omtrent en tredjedel av turene har kortere eller lenger innslag av stisykling. En del av dem er såpass enkle å sykle at man kan ha med sykkelvante barn fra 10-12 år.

Hver tur har egen faktaboks, eget kart, og en QR-kode der man enkelt kan scanne ruten og kart rett inn på smarttelefonen. Man finner også tips om besøksmål, serveringssteder, toppturer, utstyr og favoritt-turen til en rekke sykkel-profiler.

Slippes: 7. november
Utgiver: Øyer Turskiløyper
Tekst og bilder: Øyvind Wold
Kart: Bernt Bjørnsgård
Design: Laura van Arkelen
Antall sider: 132
Format: 29×29 cm

Øyvind Vold med ny bok om sykling i Birkland!   Øyvind Vold med ny bok om sykling i Birkland!

Kommentarer

kommentarer

Administrator
Administrator
Administrator av Sykkelblogg.no