Gabriel Rasch vs reklameskilt i Tour of Britain

Under fredagens etappe av Tour of Britain kjørte Gabriel Rasch opptrekk for lagkameraten Julian Dean. For å holde farta så høy som mulig inn i en av de avgjørende svingene droppet han bare å svinge og brukte like gjerne reklameskiltene i veikanten som brems. Se fra 8 min ut i videoen:

Rasch ga følgende kommentar til NTB. «Jeg måtte bare fortsette rett fram og inn i et reklameskilt. Det var kun min egen feil. Heldigvis er jeg hardere enn et reklameskilt og slo meg ikke.» Det er hva jeg kaller hardhaus!

Takk til @alexanderrandin for tips!

Dette innlegget ble skrevet i Annet og merket av Jon Arve. Bokmerk permalenken.

Om Jon Arve

Jon Arve Wålberg kommer fra Eidsvoll og er fersk landeveissyklist. På sin vei til bedre form, gode sykkelopplevelser og et sykkelritt i ny og ne deler han sykkelhistorier gjennom sykkelblogg.no - interessante eller ikke. Nok skriving om seg selv i tredjeperson.
  • http://sykkelhjulet.com Christian

    Har sett og hørt den snutten der et par ganger nå. Kan ikke helt bestemme meg for når han innfinner seg i at det ikke går ann å ta svingen og like gjerne sikter på skiltet for å treffe det «smartest» mulig.

  • Anonym

    siden han sier at det var hans egen feil, så tror jeg ikke at han gjorde det med vilje…han sa nok at han måtte fortsette rett frem fordi det var umulig å ta svingen. men han trodde vel at han ville klare å ta svingen slik…