Sykkelbutikk for forfengelige damer

Tro det eller ei. Det er en del damer som følger denne bloggen på Facebook. Jeg tror neppe det er på grunn av mitt og co-blogger Grjotheims uimotståelige øyeglimt eller i på vente av rosablogging, men jeg drister meg utpå en sti med rosaskjær i seg likevel. Jeg lover å ikke gjøre en vane ut av det.

Her om dagen ramla jeg innom en motebutikk for kvinnelige syklister. Da tenker jeg ikke på kvinner som trives best på stier og i gjørme som for eksempel Gunn-Rita Dale Flesja, men kvinner av den litt mer forfengelige sorten. La meg forklare med et par eksempler:

  • Kvinner som til vanlig har fjær i hatten og ikke ønsker å vise seg i full offentlighet med en ordinær pottehjelm som topplokk.
  • Kvinner som ønsker å bevege seg fra butikk til butikk i Bogstadveien med stil og romslig handlekurv.
  • Kvinner med viktig jobb som ønsker en sykkel og et antrekk som står i stil med årslønn og karriere.
  • Eller bare kvinner som vil ha et litt mer feminint sykkelantrekk. Det er jo lov.

Dere skal vite at det finnes en nettbutikk kun for dere. Det finnes nemlig ei dame ved navn Marit Løvstuen, som med inspirasjon fra cycle chics i København, har startet en norsk nettbutikk med stilfulle sykler, klær, kurver, hjelmer og annet tilbehør. Nettbutikken heter sykkelpikene.no. Her har du stikkprøver på noe av utvalget.

En liten gladnyhet før vi runder av. De tar kredittkort!

Dette innlegget ble skrevet i Annet og merket , av Jon Arve. Bokmerk permalenken.

Om Jon Arve

Jon Arve Wålberg kommer fra Eidsvoll og er fersk landeveissyklist. På sin vei til bedre form, gode sykkelopplevelser og et sykkelritt i ny og ne deler han sykkelhistorier gjennom sykkelblogg.no - interessante eller ikke. Nok skriving om seg selv i tredjeperson.
  • http://Www.sykkelhjulet.com Christian

    Likte spesielt godt at du tok med bildet av en skikkelig classic 3(?)-girs damesykkel og refererte til årslønn og karriere i samme post :D

    Har prøvd å lokke min bedre halvdel med både polkadott-trøye og rosa Kalas-trøye uten særlig hell. Kanskje denne siden er noe for henne.

  • Pingback: Dokumentert helsegevinst ved sykling | Sykkelblogg()