Fotokonkurranse – beste sykkelbilde våren 2011

Vi går en flott årstid i møte. Det er vår og på høy tid å få sykkelen ut på landeveien igjen. En god anledning til å gjøre som i høst – arrangere en ny fotokonkurranse her på sykkelblogg.no.

Vi er ute etter sesongens beste sykkelrelaterte vårbilder og gir oppgaven til deg. I år har vi fått med oss Bikeshop, kremsykkel og bikebuster på å sponse masse flotte premier. Under finner du informasjon om regler og premiene.

Regler

Kun bilder som kan relateres til sykling, takk! Sørg for at bildet kan relateres til sykling på en eller annen måte. Den enkleste varianten er å ha en sykkel med i fotoet, men det finnes helt klart alternativer. Ta gjerne en titt på resultatene av høstens fotokonkurranse for å få litt inspirasjon.

Alle typer sykler er velkommen: Dette er primært en landeveisblogg, men vi er rause når det kommer til konkurranser. Trehuls- og sparkesykler kvalifiserer, men vi vil ha oss frabedt motoriserte!

Skriv en kort ledetekst til bildet: Skriv en linje eller to til bildet som forteller hvor bildet ble tatt, hva slags kamera du brukte og eventuelt andre relevante detaljer.

Tidsfrist? Konkurransen har startet når du leser dette og varer ut april.

Hvordan velges vinneren? Gjennom en høyst omstendelig prosess vil fagjuryen bestående av denne bloggens selvutnevnte fotoeksperter nominere 10 bilder til avstemming. Deretter overlater vi avgjørelsen til leserne av bloggen som stemmer på favorittbildet sitt. De tre fotografene som får flest stemmer i løpet av ei uke stikker av med premier. Premiene sponsen av Bikeshop, Kremsykkel og Bikebuster og trekkes tilfeldig til vinnerne.

NB: Dersom det mot formodning skulle komme inn mindre enn 10 bilder forbeholder vi oss selvsagt retten til å fylle opp kvoten med egne bilder og dermed sikre oss muligheten til å selv konkurrere om premiene. Sørg derfor for at dere er ivrige med kameraet og fyller kvoten selv!

Så hva er premiene?

Premie fra Bikeshop.no

Bikeshop stiller i år som i fjor opp med premie i vår fotokonkurranse. I år er premien 2011-modellen av Bikeshops teamdrakt. Den nye drakta er så fersk at det finnes ikke bilde av den i skrivende stund, men til høyre har du 2010-modellen.

Trøye
Klassisk og stilig sykkeltrøye av høy kvalitet produsert i Italiensk Coolmax stoff som puster godt og tørker raskt. Utstyrt med lang glidelås for varme dager og tre lommer på ryggen.

Shorts
God bibshorts utstyrt med nettingseler og god padding. Panelsydd for optimal passform. Kraftige flatlock sømmer og italienske materialer sikrer lang levetid.

Premie fra Kremsykkel

Vi er så heldige at vi også har fått med oss kremsykkel som sponsorer av fotokonkurransen i år. De stiller med Velocite sykkeltrøye, 5 drikkeflasker og ei piquétskjorte som ikke er avbildet.

Mer informasjon om Velocite finnet du her.

Premie fra Bikebuster

Og til sist, men slett ikke minst. Bikebuster stiller med norsk Cervélo Castelli mestertrøyeBiemme Bikebuster Team 2011 trøye med korte ermer og Castelli Garmin-Cervélo Cycling Cap. Om du ikke allerede kjenner til Bikebuster kan du ta en titt innom siden deres eller lese mer om dem her.

OBS! Mestertrøya finnes bare i XL og XXL, så om du ikke er av rett kaliber kan vi anbefale å gi den bort i gave. For eksempel i anledning en fødselsdag og jul. Kun én advarsel! Å gi den bort i forbindelse med Valentines Day anbefales IKKE.

Trøstepremie

Vi strekker oss selvsagt litt for å glede dere lesere. Trøstepremie går til de 7 som ikke har fototalent nok å få pallplass i avstemmingen. Dere vil få muligheten til å være med denne bloggens sværkjefta duo på omvisning og måling av krefter i fagre Eidsvoll. Kanskje den gjeveste premien, når jeg tenker meg om. De som vinner får være med som fotografer. Dato for sammenkomsten annonseres i forbindelse med premieutdelingen.

Hvor skal bildene sendes?

Bildene sendes på epost til fotokonkurranse@sykkelblogg.no innen 30. april.

Lykke til!

Dette innlegget ble skrevet i Annet og merket , av Jon Arve. Bokmerk permalenken.

Om Jon Arve

Jon Arve Wålberg kommer fra Eidsvoll og er fersk landeveissyklist. På sin vei til bedre form, gode sykkelopplevelser og et sykkelritt i ny og ne deler han sykkelhistorier gjennom sykkelblogg.no - interessante eller ikke. Nok skriving om seg selv i tredjeperson.