Sykkelritt: Flandern rundt 2011 på TV2 søndag 3. april

Filippo Pozzato og Tom Boonen i Flandern Rundt. Foto: ctankcycles

TV2 sender en rekke internasjonale sykkelritt på TV i år. Til helga, søndag 3. april, kommenterer Christian Paasche og Johan Kaggestad den 95. utgaven av vårklassikeren Flandern rundt (Ronde Van Vlaanderen). Interesserte kan begynne å rigge seg til i sofaen allerede kl 12:00 når de sender siste nytt og oppdateringer i forkant av rittet. Når uret slår 12:30 blir det alvor med live-sending.

Kort om rittet

Flandern rundt er et årlig sykkelklassiker som betraktes som et av de mest prestisjefulle endagsrittene på den internasjonale kalenderen. Rittet er på 256,3 km, arrangeres i den belgiske delstaten Flandern og karakteriseres av tøffe brosteinspartier og forholdsvis korte, men bratte, stigninger.

Favorittene

Blant favorittene er vår egen verdensmester og hardhaus Thor Hushovd. Selv om tempokongen Cancellara virker sterk i år har Thor for øyeblikket en delt fjerdeplass med lagkamerat Heinrick Haussler om man rangerer rytterne ut i fra oddsen til Unibet.

Fabian Cancellara 2,5
Tom Boonen 7,00
Phillipe Gilbert 9,00
Heinrich Haussler 19,00
Thor Hushovd 19,00

Storoksen mener også han er i bedre form enn noen sinne, så da gjenstår det bare å se. Hvem tror du vinner?

Dette innlegget ble skrevet i Annet og merket , av Jon Arve. Bokmerk permalenken.

Om Jon Arve

Jon Arve Wålberg kommer fra Eidsvoll og er fersk landeveissyklist. På sin vei til bedre form, gode sykkelopplevelser og et sykkelritt i ny og ne deler han sykkelhistorier gjennom sykkelblogg.no - interessante eller ikke. Nok skriving om seg selv i tredjeperson.