Fiks gata mi!

Om du bor på Østlandet fikk du kanskje som meg litt vårstemning i helga som var. Det ble det imidlertid satt en effektiv stopper for med påfølgende sprengkulde. Men.. Det er ikke lenge før asfalten er tørr og hestehoven viser seg i veikanten.

En dårlig innledning til poenget, men ordet asfalt ble i alle fall nevnt. Og det var noe av cluet. Vår betyr også telehiv (eller tælahiv som vi sier her på Øvre Romerike – ja, med tjukk L) og hullete veier. Og om du skulle være plaget med mindre defekter som på bildet til høyre kan det være verdt bryet å rapportere det på fiksgatami.no.

Om statens vegvesen faktisk leser dette er fullstendig uvisst, men ettersom det i skrivende stund er innrapportert 228 mangler og 52 løsninger kan det jo tyde på at vegvesenet vårt ikke har kapitulert fullstendig.

Fiks gata mi!

Dette innlegget ble skrevet i Annet og merket av Jon Arve. Bokmerk permalenken.

Om Jon Arve

Jon Arve Wålberg kommer fra Eidsvoll og er fersk landeveissyklist. På sin vei til bedre form, gode sykkelopplevelser og et sykkelritt i ny og ne deler han sykkelhistorier gjennom sykkelblogg.no - interessante eller ikke. Nok skriving om seg selv i tredjeperson.