Høy syltappfaktor – finn graverende feil i bildet

I går skrev jeg et innlegg om 5 fallgruver man bør unngå i sitt første ritt. Bildet under ble brukt i den sammenheng og er av undertegnede og co-blogger Grjotheim på startstreken i Lille Jotunheimen 2010. I dag slår det meg at bildet virkelig avslører høy syltappfaktor.

Lille Jotunheimen 2010. f.v Syltapp Wålberg og Syltapp Grjotheim

Finn én, gjerne flere, graverende feil i bildet. Førstemann utnevnes til Sykkelbloggs offisielle stilkonstabel. Offisielt oppslagsverk: The Rules

Dette innlegget ble skrevet i Ukategorisert og merket av Jon Arve. Bokmerk permalenken.

Om Jon Arve

Jon Arve Wålberg kommer fra Eidsvoll og er fersk landeveissyklist. På sin vei til bedre form, gode sykkelopplevelser og et sykkelritt i ny og ne deler han sykkelhistorier gjennom sykkelblogg.no - interessante eller ikke. Nok skriving om seg selv i tredjeperson.
 • http://pedalingtheroad.blogspot.com Pedaling the road

  Brillene er ikke utenpå remmene til hjelmen. Den er hvertfall ikke på stell. Muligens har personen til høyre en MTB hjelm, det er jo flott det, men ikke til landevei…

  • Jon Arve

   Lynraskt og korrekt! Du tildeles herved tittelen Sykkelbloggs stilkonstabel.

   Andre kommentarer og feil tas i mott med takk.

   PS. Utseendet får vi ikke gjort mye med.

 • Espen

  begge to må HTFU! :P

  • Jon Arve

   Haha, også riktig!

  • Bodil

   Øy! Kommentarstjeler Skaarer, det der var det jeg som sa da vi leste innlegget. HTFU og bli kreativ på egenhånd :p

 • Frank

  Her satt jeg og tenkte at det var syltapp Wålberg som kom dårlig ut av det. -Også er det pokker meg noen som legger merke til at jeg har MTB hjelm.

  Vel, jeg tar det til etterretning, men ser på denne hjelmen som et påskudd til å kjøpe terrengsykkel snarere enn et hinder for å sykle fort på asfalt.

  • Jon Arve

   Ingen slipper unna stilkonstabelen

 • http://www.sykkelhjulet.com Christian

  Vil nå påstå at tendenser til hockey og snev å stubber i ansiktet reduserer aerodynamikken betraktelig. Kredos til dere begge for å ivareta den stramme linjen rundt armene. Dette gir god og skarp linje ved sesongslutt (tanline). Synes også jeg skimter noe, som ikke er et gullsmykke, hengende rundt halsen på Frank der. Får inderlig håpe dette er ledningen til intercommen og at gullsmykket er gjemt rett bakom glidelåsen.

  • Jon Arve

   Hehehe, er redd det ikke intercommen Grjotheim har rundt halsen der. Men hockey og stubber… Trodde det var innafor – sjekk Fabian.

 • Frank

  I rettferdighetens navn har nok Fabian på mange måter gjort seg opp en status som i større grad enn i våre tilfeller legitimerer adferd i grenseland av hva reglene tillater.

  Like fullt må jeg få insistere på at ansiktshår må få være synlig på rittdagen jf. Rule 50.

 • http://blodsmak.wordpress.com/ Blodsmak

  Huff! Dette bildet fra Jotunheimen rundt viser noe annet grufullt.

 • http://pedalingtheroad.blogspot.com Pedaling the road

  Oi, her var det mye å ta tak i. Alt fra ubarberte bein, sokkefarge som ikke passer verken til sko eller sykkelbukse, refleks på landeveisykkelen på barmark på lyse dagen? Sykkelflasker i forskjellige farger, for ikke å snakke om skiva plassert på bakhjulet/navet for å hindre at kjedet går inn i hjulet. Jeg merker meg at denne rytteren, muligens en Joker Bianchi rytter, har svarte Castelli hansker. Flott det, men er du på et lag har du ikke annen farge på hanskene enn drakten. Bortsett fra når du leder poeng konkurransen i Touren eller tilsvarende.

  Pumpe festet på sykkelen er kun lov i spesielle sammenhenger, bla hvis man er på en Sportive. The rules sier vel noe om pumpe av en viss type om jeg ikke husker feil, så nøye på det skal ikke jeg være. Siden man tydeligvis opererer uten følgebil (hvorfor har han med seg hele verden dersom ikke) er det også mulig å ha en minipumpe i trøya, Rapha har egen lomme til det på classic jersey.

  Håper det ike var for mye jeg tok feil på, er åpen for forslag.

  Heidå!