Gratis sykkelkart for Oslo

Etter tips fra Oslosykkel bestilte jeg for en liten tid siden gratis sykkelkart for Oslo. Et par dager etter lå kartene i postkassa. Ett for Oslo Vest og ett for Øst. Veldig kjekt om du vil utforske nye sykkelveier i hovedstaden eller ønsker å finne den optimale pendleveien.

Kartene kan du bestille ved å sende en epost til postmottak@sam.oslo.kommune.no. Hva du skal skrive? Det de trenger å vite for å kunne sende deg et kart via postverket. Her har du et eksempel:

Kjære samferdselsetat!

Jeg har lest på sykkelblogg.no at dere tilbyr gratis sykkelkart for Oslo. Kjempeinitiativ! Ønsker svært gjerne å få kloa i disse.

Adresse:
Ola Nordmann
Adresseveien 1
0000 Stedsnavn

Sykkelhilsen fra Ola

Husk bare å bytte ut Ola Nordmann og adresse med din egen. Er du riktig heldig har du kanskje sykkelkart i postkassa i løpet av et par dager du også.

Dette innlegget ble skrevet i Ukategorisert og merket av Jon Arve. Bokmerk permalenken.

Om Jon Arve

Jon Arve Wålberg kommer fra Eidsvoll og er fersk landeveissyklist. På sin vei til bedre form, gode sykkelopplevelser og et sykkelritt i ny og ne deler han sykkelhistorier gjennom sykkelblogg.no - interessante eller ikke. Nok skriving om seg selv i tredjeperson.
 • http://www.lovholm.net Ola Løvholm

  Takk for bra tips. Send mail nå! :)

 • Marie

  Har du en ny adresse til dem, jeg får seilmelding når jeg sender mail. Kan ikke leveres står det.

  • Marie

    feilmelding…